Ceneje do nafte? Obetajo se nam različne cene goriv

Hofer je (prek družbe FE-Trading) pred kratkim odprl svoj prvi bencinski servis v Sloveniji. Še letos pa naj bi odprli 15 črpalk, tudi v Ljubljani in Mariboru. Obljubljajo nekaj centov cenejše gorivo kot pri konkurenci. Gre sicer za samopostrežne črpalke, brez zaposlenih in prav zaradi tega naj bi uspeli dosegati cenejše cene goriv. Predvideva se nekje 3 cente cenejše gorivo po litru, kar predstavlja cca 1.5€ prihranka na en rezervoar.

Do sedaj je pri nas veljalo, da so cene goriv na vseh bencinskih servisih enotne. Morda se bo s prihodom te konkurence le kaj premaknilo in bodo posamezni trgovci začeli oblikovati svoje cene, kot je to v navadi v tujini.

Cene pri Hoferu na dan 18.2.2012:
DIESEL – 1,391 EUR/liter
EUROSUPER 95 – 1,529 EUR/liter

Sveže cene preverite na tej povezavi.

Trenutno poteka tudi akcija: “Vsako SREDO in SOBOTO so naše cene goriva 5 CENTOV/LITER nižje od obstoječe veljavne maloprodajne cene goriva!”

Lokacije Hoferjevih črpalk (trenutno):
1.1295 Ivančna Gorica (Cesta 2. Grupe odredov 4)
2. 6230 Postojna (Industrijska cesta 4)
3. 6250 Ilirska Bistrica (Vilharjeva cesta 58)
4. 4000 Kranj (Šuceva ulica 23)
5. 4290 Tržič (Cesta STE MARIE AUX MINES 7)

Delovni čas:
ponedeljek – sobota: 05.00 – 22.00
nedelje in prazniki zaprto

Nekaj popusta pri gorivu nam ponujata tudi Mercator in Tuš, vendar je nižja cena pogojena s posebno kartico ali predhodnimi nakupi. Pri Hoferu pa je cenejše gorivo za vse, brez dodatnih obveznosti.

Cene goriv na različnih črpalkah v sosednji Avstriji pa lahko spremljate na spletni strani Cene na posameznih črpalkah v sosednji Avstriji lahko spremljate na strani www.spritbarometer.at.
Comments are closed.